Mot

Last Ned Øvelsene i PDF

Snakk ut eller skriv om en upopulær ide i en gruppe. Respekter andres meninger uten å vike fra dine egne.

Tydeliggjør dine verdier ved å tenke på hvordan de best har tjent deg i utfordrende situasjoner. Tenk også gjennom hvordan dine verdier har hindret deg, og måter du kan endre på dette i fremtiden.

Still vanskelige spørsmål som hjelper deg og andre å møte virkeligheten. Vær mild og vennlig, men ikke hold inne med spørsmål bare fordi de er vanskelig å uttrykke eller svare på.

Identifiser et område som du generelt sett unngår å konfrontere. Øv på fraser, toner, og uttrykksmåter som vil gjøre deg i stand til å konfrontere situasjonen på en effektiv måte neste gang.

Ikke vær redd for å være annerledes samtidig som du er positiv. Handle på måter som du føler er tro ovenfor dine meninger og din personlighet.

Ikke vær redd for å bli venner med noen som er annerledes. Tenk på hvordan deres styrker som en venn kan ha en positiv innvirkning på dine egne styrker.

Når du blir invitert til noe du vanligvis ville sagt nei til, si i stedet ja. Dersom ingen muligheter for dette skulle dukke opp, tenk over en ting du kunne tenkt deg å gjøre – og gjør det.

Kjøp Styrkefinnerkort

27 flotte styrkekort som kan brukes for å finne og utvikle styrker på egenhånd, i teamet eller i klasserommet.

Skroll til toppen